Het jaar 2019 staat voor de deur en dus heeft iedereen zijn lijstje met goede voornemens al klaar. Staan “afvallen”, “mijzelf lekkerder in mijn vel voelen” of “een fitter en gezonder leven leiden” ook in jouw top 3? Ga dan vanaf januari samen met onze Personal Trainers aan de slag. Samen realiseren we jouw fitnessdoelen.

Happy New Year – Happy New You is ons beste programma ooit. Dit mag jij van ons verwachten:

➡️ INTAKE. Voorafgaand aan de start van het programma plannen we samen een uitgebreide intake. We stellen vast waar je nu staat, waar je naartoe wilt en stippelen samen een strategie uit om daar te komen.

➡️ PERSONAL TRAINING. Wij gaan jou als deelnemer wekelijks 1:1 coachen tijdens je trainingen. Personal Training in onze Studio waarbij we ervoor gaan zorgen dat jij méér rendement uit je workouts haalt dan ooit tevoren.

➡️ VOEDING. Op basis van de metingen die wij voor jou uitvoeren, ontwerpen we een voedingsplan op maat. Compleet met al je maaltijden, recepten, boodschappenlijstjes en praktische tips. Dit voedingsplan ondersteunt jou je doelen te behalen én zelfstandig te behouden.

➡️ COACHING. Elke week evalueren we je voortgang. Wat ging er goed? Wat kan er beter? Wij gaan jou daarbij helpen! In onze wekelijkse evaluaties hebben we alle tijd en rust om jou de aandacht te kunnen geven die je verdient.

➡️ EXTRA. Los van bovenstaande kun je gedurende het gehele 90-dagen programma gebruikmaken van onze Small Group Trainingen en Bootcamps. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor onze besloten community waar we Q&A’s openen en tips delen. Een feestelijke opening in onze Studio, een Personal Training giftcard en een Spaan PT-shirt horen ook bij het arrangement.

➡️ TOELATING. Voor ons nieuwe high-end coachingsprogramma vindt toelating uitsluitend plaats op basis van motivatie. Ons nieuwe programma is niet voor iedereen geschikt. Er is ook niets vrijblijvends aan. Als jij niet de absolute wil hebt om een waanzinnig resultaat te behalen, dan is ons programma niet voor jou. We verwachten van jou 200% inzet. Dat mag je ook van ons verwachten!

spaan-backinshape