“Unstoppable is veruit ons beste programma ooit. Voor jouw beste resultaten ooit.”

Dit mag jij van ons verwachten:

➡️ INTAKE. Voorafgaand aan de start van het programma plannen we samen een uitgebreide intake. We stellen vast waar je nu staat, waar je naartoe wilt en stippelen samen een strategie uit om daar te komen.

➡️ SKYDIVE. Ja, je leest het goed. Wij beloven er alles aan te doen om jou uit je comfortzone te halen. Om die reden hebben we in week 1 van ons programma deze life changing experience toegevoegd. Samen springen we op 3 kilometer hoogte uit een vliegtuig. Wij geloven dat wanneer jij jouw angsten kunt overwinnen en de parachutesprong waagt, je een ander mens zult zijn. Vanaf dat moment, ben jij Unstoppable!

➡️ PERSONAL TRAINING. Wij gaan jou als deelnemer wekelijks 1:1 coachen tijdens je trainingen. Personal Training in onze Studio waarbij we ervoor gaan zorgen dat jij méér rendement uit je workouts haalt dan ooit tevoren.

➡️ VOEDING. Op basis van de metingen die wij voor jou uitvoeren, ontwerpen we een voedingsplan op maat. Compleet met al je maaltijden, recepten, boodschappenlijstjes en praktische tips. Dit voedingsplan ondersteunt jou je doelen te behalen én zelfstandig te behouden.

“Ik heb net zelf een 3 maanden traject gedaan en ben 13 kilo kwijt. Leuke gevarieerde 1:1 training en small group met voedingsbegeleiding. Zo gaaf!”

➡️ COACHING. Elke week evalueren we je voortgang. Wat ging er goed? Wat kan er beter? Wij gaan jou daarbij helpen! In onze wekelijkse evaluaties hebben we alle tijd en rust om jou de aandacht te kunnen geven die je verdient.

➡️ EXTRA. Los van bovenstaande kun je gedurende het gehele 90-dagen programma gebruikmaken van onze Small Group Trainingen. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor onze besloten community waar we Q&A’s openen en tips delen. Een feestelijke opening in onze Studio, een Personal Training giftcard en een Spaan PT-shirt horen ook bij het arrangement.

➡️ TOELATING. Voor ons nieuwe high-end coachingsprogramma vindt toelating uitsluitend plaats op basis van motivatie. Ons nieuwe programma is niet voor iedereen geschikt. Er is ook niets vrijblijvend aan. Als jij niet de absolute wil hebt om een waanzinnig resultaat te behalen, dan is ons programma niet voor jou. We verwachten van jou 200% inzet. Dat mag je ook van ons verwachten!

Vraag nu jouw gratis strategiesessie en laten we bekijken of wij de juiste partij zijn om jou te helpen! >> https://www.spaanpersonaltraining.nl/unstoppable

Unstoppable