“Fit as F*ck is voor mensen die zich futloos voelen en kampen met weinig energie. Voor mensen die niet lekker in hun vel zitten. Mensen die graag een betere conditie willen. En misschien ook een paar kilo lichter willen zijn. Met Fit as F*ck zorgen wij voor jouw reset.”

Dit mag jij van ons verwachten:

➡️ INTAKE. Voordat we beginnen, plannen we eerst een intakesessie. Daarin zoomen we samen in op jouw persoonlijke doelen en zetten we een strategie uit om die te behalen.

➡️ PERSONAL TRAINING. Met onze wekelijkse 1:1 sessies leggen we het fundament voor jouw doorbraak naar de beste versie van jezelf. Personal Training in onze Studio waarbij we ervoor gaan zorgen dat jij méér rendement uit je workouts haalt dan ooit tevoren.

➡️ BOOTCAMP. Deze mix van kracht- en conditie oefeningen is een onwijs toffe en buitengewoon efficiënte trainingsvorm. No worries: we zijn geen drill instructors! Wel laten we jou graag ervaren waartoe jij allemaal in staat bent. Dat is méér dan jezelf denkt.

➡️ VOEDING. Fitheid en gezonde voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom zullen wij jou begeleiden met een voedingsplan op maat. Belangrijk om te weten: wij geloven niet in een crash dieet, maar geven de voorkeur aan een uitgebalanceerd voedingsplan waarmee jij blijvende resultaten boekt.

“Sporten bij Spaan PT? Doen! Je zal er zeker geen spijt van krijgen. Je wordt goed begeleid en gemotiveerd. Was al meer dan een jaar lang lid van Basic Fit, maar dankzij Ilja en Samantha heb ik nu eindelijk bereikt wat ik wilde.”

➡️ COACHING. Elke week evalueren we je voortgang. Wat ging er goed? Wat kan er beter? Wij gaan jou daarbij helpen! In onze wekelijkse evaluaties hebben we alle tijd en rust om jou de aandacht te kunnen geven die je verdient.

➡️ EXTRA. Los van bovenstaande kun je gedurende het gehele 90-dagen programma gebruikmaken van onze Small Group Trainingen. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor onze besloten community waar we Q&A’s openen en tips delen. Een feestelijke opening in onze Studio, een Personal Training giftcard en een Spaan PT-shirt horen ook bij het arrangement.

➡️ STRONG VIKING RUN. Na 90 dagen intensieve coaching en begeleiding nemen we jou mee voor het ultieme avontuur. Een parcours vol met obstakels, hindernissen en challenges. Deelname aan dit event is niet verplicht, maar wordt wel sterk aanbevolen. Eenmaal over de finish weet je het zeker: ik ben Fit as F*ck!

➡️ TOELATING. Voor ons nieuwe high-end coachingsprogramma vindt toelating uitsluitend plaats op basis van motivatie. Ons nieuwe programma is niet voor iedereen geschikt. Er is ook niets vrijblijvend aan. Als jij niet de absolute wil hebt om een waanzinnig resultaat te behalen, dan is ons programma niet voor jou. We verwachten van jou 200% inzet. Dat mag je ook van ons verwachten!

Vraag nu jouw gratis leefstijlscan aan en laten we bekijken of wij de juiste partij zijn om jou te helpen!
>> https://www.spaanpersonaltraining.nl/fitasf*ck/