“Sinds ik begonnen ben met sporten (met name racefietsen en zwemmen) had ik de wens om ook een keer van het “buikje” af te komen en echt een fit lichaam te krijgen. Een aantal pogingen gedaan maar die waren weinig succesvol over het algemeen. Ilja Spaan was de afgelopen 3 maanden mijn personal trainer, motivator, voedingsbegeleider en stok achter de deur. In 90 dagen bereikt wat in de 9 jaar daarvoor niet gelukt was. Het was de investering dubbel en dwars waard en de lessen die je leert over je lijf en over voeding zorgen voor blijvende verandering! Thanks Ilja!”
Bennie Zijl

“In januari ben ik gestart met Happy New Year Happy New You. Mijn doel was om nieuwe gewoontes aan te leren: van weinig bewegen en bank hangen naar wél bewegen en gaan sporten. Ik bedoel: SPORTEN. Niet drie rondjes om het park rennen en dan al heel trots zijn, en járen lang daarna nog zeggen dat je ‘af en toe wel hard loopt’… En wat denk je? Doel gehaald! Echt als het mij lukt, kan iedereen het. Je voelt je gelijk thuis vanwege de ‘small groups’ en krijgt super begeleiding van Ilja en Samantha die érg gedreven en persoonlijk betrokken zijn en een hele mooie community met visie voor sport en gezond leven aan het neerzetten zijn hier in Apeldoorn. Dus: kom van die bank af, en join the club!”
Karine van den Noort

“De afgelopen 3 maanden bij Spaan PT hun programma gevolgd. In deze korte tijd ben ik met wekelijks Personal Training en voeding aan de slag gegaan. Ik ben sterker geworden, heb veel meer energie en ben 11 kg. afgevallen. Dit had ik al veel eerder moeten doen!”
Karin van ‘t Erve-Bekking

“In september ben ik mee gaan doen met de Back in shape bij Spaan PT. Ik sportte daar toen 2x in de week samen met Ilja of Samantha. Ook kreeg ik elke week voeding op maat en dat is alles behalve weinig eten. Meteen kreeg ik het gevoel van “dit is het voor mij” terwijl ik nooit een echte sporter was. De sfeer is er echt super relaxed en daardoor wil je ook gewoon vaker komen sporten. Toen kwam er een nieuw programma Happy New Year Happy New You waar ik meteen geïnteresseerd in was. En ja hoor ik mocht er ook nog eens aan mee doen! ik wist dat het 90 dagen bikkelen zou zijn en dat ik er voor de 200% voor moest gaan als ik mijn doelen wou bereiken. Ondanks dat het soms even tegen zat of zelfs als ik zelf niet lekker in mijn vel zat, kon ik altijd terecht bij Ilja en Samantha. Ze namen ook echt de tijd om naar mij te luisteren en dat gaf mij toch net die extra drive om door te gaan! Ik weet dat ik het meeste zelf heb gedaan, maar zonder Ilja en Samantha was ik zeker nooit al 20 kilo afgevallen! Ik zou iedereen die er voor wil gaan, zeker aanbevelen om te gaan sporten bij Spaan PT. Much love to Ilja en Samantha ❤️”
Marissa Ramdin-Andryos

“Wil je echt afvallen !!! Wat heb je dan nodig super motivatie en Sam en Ilja van Spaan PT.
Ik heb nu net zelf een 3 maanden traject gedaan en ben 13 kilo kwijt leuke gevarieerde training 1 op 1 en small group met voedingsbegeleiding geen rare boodschappen of restjes waar je meeblijft zitten in de training ga je tot het uiterste maar zo gaaf om te doen?️‍♀️?? Dus ik zeg gaan met spaanpt???”
Yvonne Agterdenbos

“In september ben ik begonnen met een programma van 3 maanden. 2 keer per week sporten onder begeleiding van Ilja en Samantha incl voedingsbegeleiding. Daarna doorgegaan met het volgende programma van 3 maanden om nog meer resultaten te halen. Ilja en Sam blijven je motiveren om door te gaan en meer uit je te halen dan wat je zelf denkt aan te kunnen. Inmiddels 20 kg afgevallen. En we gaan er nog even door.
Ilja en Sam bedankt voor de steun en motivatie.”
Anita Vosselman-Zonnenberg

“Als je op zoek bent naar motivatie, begeleiding en een stok achter de deur, dan moet je bij Spaan PT gaan sporten! Ilja en Sam zijn zeer betrokken en weten je telkens te motiveren om samen het beste uit jezelf te halen. Na jaren van aanmodderen afgelopen december gestart met HNYHNY en voor het eerst sinds tijden echt resultaat! Nu verder met het programma Unstoppable, heb er nu echt vertrouwen in dat ik samen met Spaan PT mijn doel ga halen! Sam en Ilja, thnx a bunch!”
Jeannie Bezoen

“Sporten bij Spaan???? Doen!!!! Je zal er zeker geen spijt van krijgen. Je wordt goed begeleid en gemotiveerd. Was al meer dan een jaar lang lid van basic fit, Maar dankzij Ilja en Samantha heb ik nu eindelijk bereikt wat ik wilde.”
Angelique Bekkema-Boeve

“Met grote tevredenheid de voedingsbegeleiding van Spaan PT gevolgd voor een periode van 12 weken. Ik was op zoek naar de juiste balans en die heb ik zeker gevonden. Het is prettig om een stok achter de deur te hebben en Ilja weet je op een positieve manier te stimuleren en motiveren.”
Manon Dirksen

In maart begonnen met het voedingsplan bij Ilja. Een super positieve man die je het gevoel geeft dit kan je en gaat je lukken. De eerste 12 weken zijn achter de rug en super blij met resultaat. Lang geleden dat ik me zo goed heb gevoeld. We gaan de volgende 12 weken in op naar het volgende doel.
Yvonne Ligt

“Wat heerlijk om bij jullie bezig te zijn. Het sporten 2x in de week. Lekker tot het uiterste gaan. En daarbij de voedingsbegeleiding. Kan ik nog uiteten, ja hoor, ik heb er van genoten. En nu weer verder waar we gebleven waren. Nu tien weken bezig en 11 kg afgevallen.
Voel me zoveel fitter en oh zo happy. Had dit veel eerder moeten doen. Sam en Ilja bedankt we gaan nog ff door!”
Elfrie van den Brink

“Afgelopen 3mnd meegedaan met back in shape, dit nadat mijn zus zo’n mooi resultaat had met de bikini battle. Ben blij dat ik de stap ook genomen heb afgelopen 3mnd ruim 12kg afgevallen! Heb me nu ingeschreven om te blijven sporten zowel sgt als bootcamp om mijn doel hopelijk ook nog te mogen behalen. Met de hulp van Ilja en Sam moet dat zeker lukken! Thanks toppers”
Nicole Jansen

In september begonnen met Back in Shape. Goede trainingen gegeven door Sam en Ilja buiten en ook binnen in de studio. Nu bijna een halfjaar later ruim 10 kg lichter en veel centimeters kwijt. Ik voel me een stuk fitter. Ook de voedingsbegeleiding heeft hieraan bijgedragen. Nu door met de SGT trainingen en zelf rondjes hardlopen (dat gaat nu weer een stuk makkelijker) om nog fitter te worden en te blijven. Sporten bij Spaan is zeker een aanrader ??”
Pauline de Bruin

In 3 maanden tijd een beetje dichter in de buurt gekomen van een “bikini lichaam” (tijdens de bikini battle). Wat was het leuk, goed, gezellig en wat heb ik geregeld afgezien!! Je gelooft het misschien niet, maar bootcamp is echt leuk, lekker in de buitenlucht bezig zijn, zweten, vies worden en dan voldaan weer richting huis (douche)! Jullie zien mij terug!
Liesbeth Ploeg

Ik sport nu 3 maanden met veel plezier bij Spaan PT. Omdat je in een kleine groep sport is er geen drempel om alleen te starten. Tijdens het sporten ben je een echt team onder begeleiding van Ilja en Sam die ontzettend gedreven en professioneel zijn.
Sanne Dikkers

De afgelopen 3 maanden heb ik voedingsbegeleiding gehad van Spaan PT en met succes! Het is niet altijd even makkelijk geweest, maar als je er zelf écht voor wil gaan én met de juiste en goede begeleiding van Spaan PT dan kan je zeker je doelen behalen!
Dit in combinatie met de SGT lessen, maakt het helemaal compleet
Patricia Verzijl

In augustus begonnen met voedingsbegeleiding bij ilja en in 12 weken tijd 10 kilo lichter en geleerd bewuste keuzes te maken! Wat een positieve man is ilja! Hij weet je echt goed te motiveren en positief te ondersteunen! Nu door gegaan met een nieuwe serie van 12 weken voedingsbegeleiding en naar alle waarschijnlijkheid ook sporten vanaf volgende week. Ik voel me een stuk fitter en merk dat iedere keer aan kleine dingetjes. Het is nog een lange weg te gaan, maar weet zeker dat het met de hulp van ilja gaat lukken???! Echt een aanrader voor iedereen!
Yvonne Lieferink

“Na een paar jaar sporten bij een welbekende oranje gekleurde keten de overstap gemaakt naar Spaan PT. Een beslissing waar ik tot de dag van vandaag geen spijt van heb gehad. Anderhalf jaar heb ik gewacht deze recensie te schrijven. Maar inmiddels geleerd dat ik veel meer kan dan ik dacht, mijzelf veel meer heb uitgedaagd en uiteindelijk me heb ingeschreven voor een acht kilometerloop. Iets wat ik echt nooit voor mogelijk heb gehouden. Wat ik ook nooit heb gewild maar nu zo’n plezier beleef aan fit voelen en dat ook wil blijven. En dit is echt mede dankzij Ilja en Sam die je echt weten te motiveren. En hun enthousiasme overbrengen aan iedere sporter op welk niveau dan ook. Dus een aanrader, ik kan gewoon niet anders zeggen.”
Nicolette Bierlaagh

“Op aanraden van vrienden die erg enthousiast waren over de trainingen ben ik gestart met SGT. Ondanks een ernstige blessure aan beide knieën kan ik toch goed meedoen. Dat komt door goede begeleiding van Ilja en Sam die zoeken naar alternatieven voor oefeningen die ik niet kan. Zo’n meerwaarde tov sportscholen zonder begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden.”
Ingeborg Felix

“Het is heerlijk om te sporten onder de goede begeleiding van Ilja en Sam! Ze weten je op het juiste moment te motiveren om het beste uit je set te halen.
Nog nooit ben ik met zoveel plezier naar sporten gegaan!!! Ga zo door toppers!”
Adeline Koning

“In 4 maanden heeft SpaanPT mij echt weer op het juiste sportpad gekregen! Na een aantal jaren Crossfit en na mn zwangerschap niet meer de juiste richting kunnen vinden. Ilja en Samantha hebben de puntjes op de i gezet. Je moet het zelf doen maar mijn ervaring is dat zij de handvatten bieden om je doelen te bereiken en dan maakt het niet uit of dat een doel is in mindset of een concreet doel in gewicht. Ik ben 6kg lichter en voel me fitter dan ik in lange tijd ben geweest! Dank jullie wel SpaanPT!”
Linda de Graaf

“Vorig jaar gestart bij Spaan PT met SGT en voedingsbegeleiding..en wat ben ik blij met deze beslissing..geen minuut spijt!!
Niet alleen ben ik 30 kilo afgevallen..ook ga ik er elke training met heel veel plezier naartoe..
Het fijne van SGT is dat iedereen traint op zijn eigen niveau onder goede en professionele begeleiding van Ilja en Sam..
Ze weten je altijd te motiveren om tot het uiterste te gaan en bedenken elke keer weer een mooie en toffe training!!!!”
Natascha Jonker

“2 jaar geleden begonnen met de HNYHNY battle. Bootcamp en voedingsprogramma. Daarbij mocht ik ook kennismaken met de SGT binnen trainingen. Na de battle lid geworden en nog steeds erg tevreden! Zoals ieder ander heb ik ook weleens ups en downs. (Heeft niks met Spaan te maken) Deed alleen nog de SGT trainingen en kwam toch weer wat aan. Vond het zelf moelijk om de knop weer om te zetten. Daarom was ik erg blij dat ik mee kon doen aan het gratis voedingsprogramma van Spaan. Dat had ik echt even nodig. Bijna 5 kilo afgevallen. Heel fijn. Had net even de stok achter de deur nodig. Binnenkort hoop ik ook de bootcamp weer op te pakken. Hoe lang of kort je ook bij Spaan sport, Samantha en Ilja blijven je op welke manier dan ook stimuleren en motiveren. Jullie zijn toppers!”
Claudia Edinga-Saccuzzo

“Begonnen met Happy new Year Happy new you in januari. In het begin vond ik de trainingen best zwaar maar door de motivatie van Samantha en Ilja merkte ik dat ik met de week sterker werd. De trainingen zijn leuk en afwisselend. Zelfs als het -6 vriest. Nu door met de reguliere bootcamp. Echt een aanrader om hier te trainen!”
Francisca Oosterkamp-Brummel

“Na een (achteraf gouden) tip van mijn enthousiaste zus ben ik in april gestart met de Bikini Battle. En wat is dat een goede beslissing geweest! Nooit gedacht dat ik het sporten zò leuk zou vinden en ik echt baal als ik een keer niet kan. Nu, ruim een half jaar later, heb ik zoveel meer energie en kracht gekregen en voel ik me fitter dan ooit. En dat fanatieke sporten komt zeker ook door de leuke en afwisselende lessen van Sam en Ilja!
Zij motiveren je zo goed, dat je ondanks spierpijn/regen/hitte/geen zin/geen tijd/ overige excuses, toch je sportkleding aantrekt voor een uurtje Bootcamp/SGT! En tijdens de lessen is de sfeer in de groep heel prettig; het maakt daarbij niet uit of je de eerste of laatste bent, net begint met sporten of al jaren fanatiek bezig bent. Dat maakt de drempel om te starten met sporten bij Spaan PT heel laag. Wat het daarbij zo leuk maakt is dat ze de sporters enthousiast maken om mee te doen met bijvoorbeeld Strong Viking of de Midwintermarathon, door daar samen voor te trainen e/o met een groep mee te doen.
Ook ben ik sinds de Bikini Battle bezig met de voedingsbegeleiding. In het begin is het even wennen om via het schema te gaan eten en koken. Helemaal omdat ik vooral mèèr moest gaan eten en dat dus nogal indruiste tegen mijn gevoel. Maar door vol te houden is er nu al 24,5 (!!!) kilo en heel wat centimeters af. En dat geeft echt een heel erg goed gevoel! Bij de start in april niet gedacht dat dit resultaat (zo snel) haalbaar zou zijn…
De voedingsbegeleiding is niet echt een dieet te noemen; maar meer een andere manier van omgaan met je eten. Het is erg lekker en afwisselend en door het gemak van de speciale app, heel goed aan te passen en dus ook goed vol te houden!
Sam en Ilja: onwijs bedankt voor alle support en trainingen tot nu toe en op naar nog heel wat uurtjes bootcamp en SGT! 🙂
(En aan iedereen die twijfelt om te gaan sporten bij Spaan PT; kom gewoon een keer meetrainen!)”
Debbie Jonker

“Ik heb de afgelopen 13 weken meegedaan aan de Bikini Battle bij Spaant PT en het is de beste sport ervaring die ik heb meegemaakt. Ik ben nog nooit zo gemotiveerd geweest om 3x in de week keihard te sporten en een voedingsplan te volgen. Het resultaat mag er zijn: ik ben ontzettend veel centimeters en 10 kilo kwijtgeraakt, maar het belangrijkste is toch wel de verbetering van mijn conditie en hernieuwde interesse in sporten. Een grote reden dat ik dit een prettige ervaring vond komt door de begeleiding van Ilja en Samantha, de manier waarop zij motiveren en uitleggen spreekt mij erg aan. Ik ben ook van plan om te blijven sporten bij Spaan PT.”
Aisling Burgman

“Ruim anderhalf jaar geleden op aanraden van een collega van mijn (toen vriendin) vrouw bij Ilja een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. In die tijd waren we nog lid van een landelijke sportschoolketen waar we meer sponsoren waren dan dat we er aanwezig waren. Geen uitdaging, geen goede begeleiding enz, enz. Tijdens de intake gesproken over onze doelstellingen en wat SpaanPT hier in voor ons kon betekenen. Uiteindelijk gekozen voor 2 keer per week Small Group Training (SGT) en voedingsbegeleiding. Van begin af aan werd de kracht van de SGT duidelijk. Kleine groep van maximaal 6 personen, gevarieerde trainingen en bovenal een goede begeleiding. Geen kans om een oefening met een verkeerde houding uit te voeren bijvoorbeeld. Nadat ook de voedingsbegeleiding zijn vruchten afgeworpen had, ben ik doorgestroomd met de bootcamps die SpaanPT ook verzorgd. Voor mij op woensdagavond in het centrum, lekker dicht bij huis. Ideaal toch? Ook op de zaterdagochtenden in Park Berg en Bos om het weekend lekker sportief te beginnen. Eind november 2016 zijn we met SpaanPT gaan trainen voor de 8 van Apeldoorn tijdens de Midwinter Marathon. Uiteindelijk als iets wat ik nooit verwacht zou hebben van mijzelf: ingeschreven voor de 13km Strong Viking Obstacle Run in Nijmegen. I was hooked. Al met al dus genoeg uitdagingen en doelen waarbij Ilja en Samantha je in kunnen begeleiden. Als het aan mij ligt blijf ik dus nog lange tijd lid van de Spaan PT.”
Dennis Verzijl

“Zal het me nu dan eindelijk eens een keer gaan lukken? Afvallen zonder hongergevoel en zonder jojo-effect. En lukt het me ook om door te pakken en de eindstreep te halen van mijn eigen doelen?
10 weken geleden ben ik begonnen bij SpaanPT, met het volgen van een voedingsplan.
Het voedingsplan, is dit wel iets voor mij? Heb ik daar wel tijd voor? En als je maar niet denkt dat ik boterhammen met tarwegraspoeder ga eten!!
JA! Dit is zeker iets voor mij! En zelfs ik, die voor mijn eigen gevoel nooit tijd had om te koken, lukt het makkelijk om dit voedingsplan te volgen. Het zijn snelle en simpele gerechten die iedereen kan maken en naar eigen smaak kan bereiden. En helemaal handig, 1x in de week boodschappen doen, en hiermee ben ik veel voordeliger uit dan voorheen. Het zijn geen luxe/dure boodschappen die je in huis moet halen, of ingrediënten die je maar eenmalig gebruikt.
De SGT en bootcamp lessen van Sam en ilja zijn altijd erg afwisselend en leuk. Je sport samen met andere sportievelingen die allemaal een doel hebben waarvoor ze strijden. Binnen de groep zijn er verschillende niveaus maar hier wordt door de trainers absoluut geen onderscheid in gemaakt.
Nu ik 10 weken bezig met met sporten en een gezonde levensstijl is het zelfs mij gelukt om een flinke stap te zetten richting de eindstreep. En soms gaat het niet allemaal vanzelf maar Sam en Ilja helpen je naar de eindstreep!”
Marleen Achterkamp

“Ik ben in januari begonnen met het programma happy new year – happy new you. Een programma van 12 weken vol met diversiteit. Verschillende bootcamp locaties, leuke oefeningen, leuke groep maar vooral fijn dat je alles op je eigen tempo kan doen. Als je een blessure hebt of ergens last van hebt dan hebben ze altijd een variant voor je. Alles is bespreekbaar. Naast de bootcamp leuke circuit trainingen mogen volgen in de studio en tevens om de 2 weken een voedingsschema mogen ontvangen. Een afwisselend programma, goede persoonlijke begeleiding, adviezen en super fanatiek. Ik ben inmiddels ruim 10 kilo lichter en ga voor de volgende 10! Ik kan het iedereen aanraden! Mocht je nog twijfelen…niet doen…go for it!”
Melanie Velthuijsen

“Ik heb meegedaan aan hnyhny en het is mij uitstekend bevallen. Sam en Ilja hebben mij goede begeleiding gegeven en met mijn postbevallingslijf had wat extra tips nodig . Ze zijn flexibel in het programma dus als je bepaalde dingen niet kan dan hebben ze een alternatieve oefeningen. Naast dat ze een sportieve inspiratie zijn, is er ook tijd voor gezelligheid! Ik ben meer dan tevreden!”
Linda Sieljes

“Echt super, want door de begeleiding van Ilja en Sam ga je door om het uiterste uit jezelf te halen. Zowel bij de bootcamp als bij de SGT lessen. De afwisseling tussen buiten en binnen is heerlijk!”
Judith Heutinck-Bosch

“Eerst de Bikinibattle gedaan bij Spaan PT met 2 trainingen per week. Ik ben mezelf goed tegen gekomen in de trainingen maar met goede begeleiding van Ilja heb ik mezelf overtroffen. Nooit had ik gedacht dat ik dik 5 maanden later de Color Obstacle Run van 9 km zou gaan lopen. Maar ik heb het gedaan en het is mij gelukt. Daarna doorgestroomd in de bootcamp trainingen. Keuze uit 6 dagen in de week om te trainen op verschillende toffe locaties met de meest grappige attributen. Berg en Bos is mijn favoriet. Dat maakt het afwisselend en uitdagend. En altijd met een voldaan gevoel naar huis. Ilja en Samantha ga zo door.”
Bianca Tijmes

“April 2016 poging 10000 gedaan om een beetje strakker in mn vel te komen. Via via hoorde ik over de bikini battle bij Spaan. Zou dit dan echt gaan werken..Na even te hebben getwijfeld toch besloten dat dit het moment was om wat aan mijn leefstijl te veranderen. En…. met succes, wat heerlijk is het om 3-4 keer in de week fanatiek te sporten met allemaal sportieve en gezellige mensen om je heen. Wat geeft het veel positiviteit en energie!
En dan natuurlijk Sam en Ilja niet te vergeten doordat het nog geen mega bedrijf is, is het heel persoonlijk. Ze weten precies wat je doel is, waar je mee bezig bent en hoe het met je gaat. Sam en Ilja steunen je wanneer nodig, halen het beste uit jezelf naar boven en laten je zien dat je altijd meer kan en als het even nodig is krijg je een oppeppend praatje en ga je weer met een goed gevoel naar huis.
En dan nog even over de voedingsplannen ik dacht ooohjee dat wordt moeilijk lastig kost veel tijd en waarschijnlijk ook veel meer geld dan wat ik hiervoor aan boodschappen uit gaf. Maar in tegen deel het is erg makkelijk het smaakt heerlijk en ik geeft niet meer geld uit aan boodschappen dan hier voor. En wat krijg je er een energie voor terug! Heerlijk als ik nu even een dag heb dat het wat minder gaat wordt ik sloom moe en heb ik nergens zin in. Dan weet ik meteen weer dat ik de draad aan moet trekken en goed, gezond en optijd moet eten.
Ook is het leuk om uitdagingen aan te gaan met andere mensen die hier sporten zo staat de strongviking en de midwintermarthon op de planning. Leuk dat zo veel mensen hier enthousiast over zijn. Ik kan mij nu geen week meer indenken dat ik niet sport… Het geeft zo’n goed gevoel.”
Marloes Bensink

“Ik sport hier sinds april. Eerst alleen de Bootcamp trainingen (als onderdeel van de Bikini Battle), maar sinds aantal maanden ook SGT. Dit geeft een leuke afwisseling in oefeningen, conditioneel en kracht, buiten en binnen sporten. Er wordt door Ilja en Sam goed gelet op houding en technische uitvoering en iedereen kan op z’n eigen niveau meedoen. Voor mij een positieve stap geweest om te starten met sporten bij Spaan PT!”
Linda Pol

“Goede voornemens….bij mij meestal op 4 januari als sneeuw voor de zon verdwenen. Tot ik een bericht voorbij zag komen van Spaan PT met een programma voor 3 maanden. Na enige twijfel een mail verstuurd, gelijk antwoord, en mijn twijfel en drempelvrees voor sportscholen zijn door Ilja gelijk weggenomen. 2 januari 2017, we gaan ervoor!! Nu 3 maand later sport ik nog steeds, minimaal 1, maar vaak ook 2 x pw.
Wat voor mij heel belangrijk is dat je met 0% conditie rustig en in eigen tempo mag starten. Ilja en Sam weten je als geen ander te motiveren en helpen je graag met de oefeningen en geven goed advies. Week na week merk je het verschil, meer conditie, energie en al veel fitter. De bootcamp lessen zijn divers en lekker in de buitenlucht. Sgt is mijn favoriet! Nu op naar de volgende battle! Wie weet ooit nog een strong viking…”
Manon Kalkman

“In januari begonnen met het Happy New Year – Happy New You programma bij Spaan PT. Dit is een goede keus geweest, 2 tot 3 uurtjes per week sporten en daarnaast de voedingsbegeleiding met wekelijks weegmoment. Hoewel sporten nooit helemaal mijn ding zal zijn vind ik de manier waarop de lessen ingezet worden erg leuk. De bootcamp is lekker buiten, gevarieerde oefeningen met een leuke groep mensen. Geen les is het zelfde en je wordt altijd uitgedaagd net dat stapje meer te zetten. De trainers zijn motiverende mensen die me regelmatig weer even met de neus de goede richting in duwen om het beste uit mezelf te halen.
De combinatie SGT en bootcamp bevalt mij erg goed. Er zijn SGT trainingen op veel verschillende tijdstippen en er is bijna altijd wel een plekje beschikbaar op moment van jouw voorkeur. Ik ga, na het HNYHNY programma, nu lekker door met de bikinibattle. Sporten bij Spaan PT is wat mij betreft een aanrader!”
Mariska Kerkdijk

“Op 1 augustus ben ik begonnen bij Spaan PT en het bevalt me uitstekend. Het werd echt tijd om in beweging te komen en wat kilo’s kwijt te raken. Met behulp van de voedingsbegeleiding heb ik mijn doel behaald en zit ik daar zelfs onder! Tijdens de SGT lessen word je goed begeleid, houding is belangrijk. Je traint op je eigen niveau maar je wordt wel uitgedaagd om je grenzen te verleggen. Ik ga nog steeds altijd 2x per week met veel plezier trainen!”
Corine Neijman

“Goede begeleiding, gevarieerde oefeningen bij zowel SGT als boodcamp.
Fijne gemotiveerde begeleiding en uitleg waar nodig is!”
Ylona Oor

“Super club waar ik alweer een jaar met veel plezier sport!”
Judith Lieferink

“Je hebt sporten en je hebt spaan PT. Heb al heel wat sportscholen van binnen gezien maar dit is iets echt unieks! Als je met zoveel passie en enthousiastme zoveel mensen aan het bewegen krijgt, dan verdien je het om ingelijst te worden!!
Sam en Ilja elke keer sporten bij jullie is een feestje en nog goed voor je lijf ook!!! Wat kan een mens nog meer wensen?!?!”
Joyce Kleverwal

“Vorige week woensdag (4 jan 2017) begon ik vol goede moed aan mijn eerste training, niet wetende wat ik kon verwachten. Wauw wat was dat leuk en tegelijkertijd zwaar! Mijn moeder zei altijd: wie mooi wil zijn, moet pijn lijden… nou dat klopt wel… de spierpijn heb ik goed gevoeld!!! Toch blijf ik trouw 2 keer per week komen, want Ilja geeft zoveel energie.”
Saskia Eilander

“Tot paar maanden terug altijd het excuus… te druk, geen tijd, iets met drukke baan en vaak de hele wereld rond reizen…
De knop is echter om en met hulp van spaan, volgen van het Spaan Body Support voedsel programma en 1x per week Spaan Small Group Training (oh ja ook fanatiek hardlopen ?) inmiddels 10 kilo lichter!
Voel me super en zit lekker in mijn afgetrainde vel!
Ilja en Samantha geven goed advies, waken voor overtrainen en motiveren op de juiste manier!
Dus waar wacht je op?”
Udo Neufeglise

“Na jarenlang allerlei dieten te hebben gevolgd, niet kunnen afvallen of zelfs aankomen (naast 3x in de week sporten), ben ik nu tijdens de bikini battle 6,5kg kwijt geraakt! Het bootcampen geeft me veel energie en plezier in sporten. De groep is altijd gezellig, maakt niet uit wie er mee doen. En de begeleiding door Ilja en Samantha is top. Iedereen telt mee en krijgt de aandacht die op dat moment nodig is. Je hoeft niet bang te zijn dat medesporters op je neerkijken als je weer eens als laatste finisht, iedereen wordt aangemoedigd om het beste uit zichzelf naar boven te halen.”
Ingeborg Hoekstra

“Zeer tevreden over de professionele en persoonlijke coaching!”
Karin van Zelst

“De mannen van de Beast Squad zijn toffe lui en ondanks dat ik er maar kort deel van heb mogen uitmaken (vanwege de winterstop op de racefiets) voel ik me wel vereerd dat ik met ze mocht trainen.
Ilja, je bent een top personal trainer in hart en nieren, en je hebt zeker het beste voor met de klanten die je begeleidt zowel met ei als ij…
Thanks man voor al je support en begeleiding! BS BRO’s for life!”
Remon van Wolfswinkel

“Meegedaan met de Bikini Battle Bootcamp. Ga zeker door. Sam en ilja geven super les en op en top gemotiveerd.”
Saskia Pleizier

“3 jaar geleden ben ik begonnen bij Spaan PT en heb ik meegedaan met de allereerste Bikini-Battle. Daarna ben ik doorgegaan met de reguliere Bootcamp. Maarja, dan komt het slop er toch weer in. Blijk ik gewoon een mooi-weer-sporter te zijn! 😛 Geen probleem, bij Spaan PT bieden ze ook Small Group Training. Ik sport nu 2x per week in een klein groepje en kan daarnaast ook nog eens onbeperkt meedoen met Bootcamp. Super dat SGT: binnen apekooien op hun locatie in Apeldoorn Noord en er is altijd wel een tijdstip beschikbaar waarop het mij uitkomt. Met mooi weer lekker naar buiten, dus het beste van beide 😉 En wat ook fijn is: je kan je zelf makkelijk in- (en uit-) schrijven via de PT App.”
Marijke Neufeglise – Van Oort

“De bootcamp lessen bij Spaan PT zijn super! Veel afwisseling en professionele begeleiding tijdens het sporten! Met gezelligheid je doel halen wat wil je nog meer!”
Kyra Oor

“Ik sport nu sinds 3 weken bij Spaan PT en ik vind het echt super leuk. Ik kijk er elke week naar uit en de 2 uur per week gaan mij elke keer veelste snel voorbij. Ook de positieve feedback van de trainer tijdens de trainingen is erg fijn. Je wordt individueel en professioneel begeleid tijdens het sporten.”
Debby Neef

“Heerlijk trainen, echt het gevoel hebben dat je wat gedaan hebt. En dat onder zeer goede begeleiding.”
Marloes van Thiel

“Meer energie en minder kilo’s! Had nooit gedacht dat ik uit zou kijken naar sporten maar het is bij Spaan gelukt!”
Stella Drissen

“Nu een halfjaar een bootcamp abonnement gehad, is echt super awesome. Heerlijk aan je conditie werken met een supergezellige groep (en trainer/trainster). Overgestapt op Small Group, half jaar bikkelen met 5 andere toppers. ONE BIG HAPPY FAMILY.”
Sam en Ilja, ik ken jullie nu een flinke tijd: jullie zijn niet alleen super sympathiek, maar ook motiverend en constant vernieuwend. Ga zo door!
Sharon van der Landen

“Ik sport nu ruim een jaar bij Spaan. De trainingen zijn altijd leuk/pittig en vrijwel nooit hetzelfde. Je blijft je lichaam constant prikkelen en dus ook constant vooruitgang boeken! Bij Spaan hebben ze veel kennis in huis, zijn vooral ook flexibel en denken graag met je mee. Ik heb al een tijd een blessure (door eigen toedoen) en kan daardoor niet alle oefeningen doen. Dit staat nooit in de weg en er word altijd gekeken naar een alternatief waardoor ik al geruime tijd 3 keer per week kan sporten. Een aanrader ongeacht je doel/motivatie!”
Romano Çakmak

“Vanavond proefles gehad en vind het echt superleuk! gelijk ingeschreven voor meer! leuke oefeningen, goed begeleiding en een leuke groep!”
Leonie Berends

“Eerste bootcamp gehad. .wauw wat leuk. ..en wat een positieve spirit…”
Vivian Dijkslag

“Sinds een maand of twee ga ik elke maandagavond naar de Bootcamp bij Spaan PT. Het bevalt mij erg goed om lekker in de buitenlucht fanatiek te sporten. Het is altijd erg gezellig en je hebt goede begeleiding. Zeker een aanrader!”
Wilona van Essen

“Ik kom 2 x in de week om knetter hard te trainen in een leuke groep mensen. Hoog niveau maar iedereen kan en mag op zijn eigen tempo mee doen. Er wordt goed op gelet of je de oefeningen goed uitvoert wat blessures kan voorkomen. Elke keer kom ik weer met een voldaan gevoel thuis.”
Maroesja Klomp

“Ik sport nu ongeveer een maand of 7 bij spaanPT. Altijd erg afwisselend en ja, soms is het heel zwaar. Wel merk ik zeker verschil. In gewicht, maar vooral in hoe ik in mijn vel zit. Ik voel mij beter en fitter. Ben zeker blij dat ik bij spaanPT ben begonnen en ga er zeker nog lang mee door. #TrainenVoorWaterRun2015 #Supervet #KomMaarOp…”
Bjorn van Bon

“Superfijn om 2 keer per week te knallen tijdens de bootcamptrainingen die op een zeer professionele manier gegeven worden. Spaan PT Thanx!!”
Tessa Hagen

“Small Group Personal Training gedaan in 2014, 4 maanden, van Ilja. Veel techniek geleerd en goede persoonlijke begeleiding! Gedurende de 4 maanden werd het trainen opgevoerd. Met name de diversiteit van de oefeningen en de (persoonlijke) begeleiding vond ik erg goed van de SGPT. Thanks Ilja en nog veel succes!”
Debbie Markies

“Super blij dat ik bij Spaan PT sport!! Voor dat ik bij Spaan PT kwam hield ik niet van sporten, maar doordat ze je uitdagen en je proberen grenzen te verleggen ben ik super gemotiveerd!! Het is een grote familie bij Spaan PT!!”
Xandra van Ernst

“Al 2,5 maand bezig met 2 tot 3 keer in de week sporten onder leiding van Personal Trainer Ilja Spaan. Voor mij een nieuwe maar geweldige ervaring! Persoonlijke aandacht, goede adviezen op gebied van sport, lichaamshouding en voeding. Sporten waarbij op effectieve wijze kracht- en cardio training elkaar afwisselen op een mooie locatie. Ilja motiveert, stimuleert en laat je het beste uit je sport uur halen. Voor mij een fantastische manier. TOP!!!”
Sandra de Boer

“Heerlijke afmattende trainingen waar je een voldaan gevoel aan over houdt. Spaan PT biedt trainingen die ideaal zijn om jezelf sterker en fitter maken Elke dag van de week weer een andere locatie, wat het elke keer weer afwisselend maakt!”
Willemijn van Laar

“De bootcamp lessen zijn top!! Ik kijk er iedere week weer naar uit om op maandag en donderdagavond alles te geven en daarna met een voldaan gevoel naar huis te gaan. Ook de afwisseling in trainers en de plekken waar bootcamp word gegeven zijn top!! Alles heeft zijn eigen uitdagingen en doordat je lekker bezig bent in een groep, blijf je zelf gemotiveerd en motiveer je elkaar.”
Rianne Peters

“Ik train al een jaar bij Spaan PT en kijk nog steeds uit naar elke training. Veel afwisseling, professioneel advies, echt resultaat en volop samenwerking. Of je nu kiest voor personal training of bootcamp, je zult het leuk vinden. Bovendien de ideale voorbereiding voor obstacle runs.”
Debby Beekman