Droom jij ervan deze zomer 10-15 kilo af te vallen?  

Maar slaag jij er maar niet in om jouw streefgewicht te behalen én te behouden?  

Kom in een gesprek met ons te weten hoe jij voor eens en altijd afrekent met jouw overgewicht. Fitter, gezonder, gelukkiger. Waar wacht je nog op?

DOE NU GRATIS JE AANVRAAG

* Uitsluitend bestemd voor enthousiaste en bijzonder gemotiveerde mensen.  

Samen zetten we de strategie uit, waarmee jij binnen 3 maanden 10-15 kilo zult afvallen. 

Daarnaast laten we je precies zien hoe jij jouw behaalde resultaten eenvoudig kunt behouden

Wij hebben inmiddels al enkele honderden mensen mogen begeleiden naar de beste versie van zichzelf. Vind jij dat jij het ook verdient om de hoofdrol te spelen in je eigen succesverhaal?

Kom dan nu in actie en vraag jouw gratis strategiegesprek aan. 


Hier is de agenda voor het strategiegesprek: 

  • Ontdek wat jou nu tegenhoudt om door te breken naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven.  
  • Krijg duidelijkheid over hoe jij binnen één week al je eerste resultaten kunt boeken.
  • Leer hoe jij voor eens en altijd afrekent met jouw overgewicht.
  • Samen bekijken we of wij de juiste partij zijn om jou te begeleiden naar jouw gedroomde doelen. (We zijn hier altijd 100% transparant in. Wij werken alleen met bijzonder gemotiveerde mensen samen van wie we weten dat wij hun doelen kunnen bereiken.)


PLAN JOUW DOORBRAAK

Doe nu een aanvraag om te bekijken of wij jou in je huidige situatie kunnen helpen en een strategiesessie zinvol is. 

We willen jouw tijd niet verspillen. Daarom accepteren we je aanvraag alleen als we er 100% zeker van zijn dat we jouw doelen kunnen bereiken. 

DOE NU GRATIS JE AANVRAAG

* Uitsluitend bestemd voor enthousiaste en bijzonder gemotiveerde mensen.  

Wat schrijven anderen over ons?

“Afgelopen 3 maanden heb ik meegedaan met het coachingsprogramma van Spaan PT, dit nadat mijn zus al eerder zo’n mooi resultaat had behaald. Ben blij dat ik de stap ook genomen heb. Ik ben de afgelopen 3 maanden ruim 12 kilo afgevallen! Heb me nu ingeschreven om te blijven sporten om ook mijn andere doelen te mogen behalen. Met de hulp van Ilja en Sam moet dat zeker lukken! Thanks toppers.” Nicole Jansen

“Ik heb de afgelopen 13 weken meegedaan aan het Spaant PT programma en het is de beste sport ervaring die ik heb meegemaakt. Ik ben nog nooit zo gemotiveerd geweest om 3x in de week keihard te sporten en een voedingsplan te volgen. Het resultaat mag er zijn: ik ben ontzettend veel centimeters en 10 kilo kwijtgeraakt. Een grote reden dat ik dit een prettige ervaring vond komt door de begeleiding van Ilja en Samantha, de manier waarop zij motiveren en uitleggen spreekt mij erg aan. Ik ben ook van plan om te blijven sporten bij Spaan PT.” Aisling Burgman 

Een strategiesessie is een exclusieve mogelijkheid om waardevolle inzichten op te doen. Laten we samen inzoomen op jouw persoonlijke situatie en een begin maken met het schrijven van jouw succesverhaal! 

DOE NU GRATIS JE AANVRAAG

* Uitsluitend bestemd voor enthousiaste en bijzonder gemotiveerde mensen.