Wil jij graag lekkerder in je vel zitten, dagelijks méér energie en ook een paar kilo afvallen? Werk samen met een online voedingscoach om jouw fitnessdoelen te behalen en te behouden. 

Voedingsbegeleiding, wat kun je zoal verwachten:

10 vragen over onze nieuwe Voedingsbegeleiding beantwoord:

1. Wat houdt de voedingsbegeleiding in?
Met onze voedingsbegeleiding werk je samen met een online coach aan een gezond en evenwichtig eetpatroon. Samen stellen we jouw persoonlijke doelen centraal en werken we aan het behalen én behouden hiervan.

2. Hoe weet ik dat mijn weekmenu’s goed bij mij zullen passen?
Tijdens de intake bekijken we niet alleen welke doelen jij wilt behalen. We zullen ook inventariseren hoe jij denkt over gezond eten. De een ontbijt namelijk liever met een boterham, terwijl de ander graag een schaaltje havermout neemt. Het is onze missie om een weekmenu op te stellen dat perfect bij jou aansluit. Hoe beter het weekmenu namelijk bij jou past, des te langer je het volhoudt en méér resultaat je boekt.

3. Kan ik nog wel samen eten met mijn partner/gezin?
Ja, dat kan zeker. Tijdens onze voedingsbegeleiding werken we met producten en recepten die voor iedereen geschikt zijn. Je partner/gezin kan daardoor prima mee eten. Jij hoeft dus nóóit apart te koken. Lekker en gezond eten, zonder gedoe.

4. Wordt er tijdens de voedingsbegeleiding gebruik gemaakt van supplementen, maaltijdvervangers of dieetshakes?
Nee, tijdens de voedingsbegeleiding zullen wij géén gebruikmaken van supplementen, maaltijdvervangers of dieetproducten. Alle producten die wij gebruiken tijdens de voedingsbegeleiding komen rechtstreeks uit de supermarkt.

5. Ik ben vegetariër. Is de voedingsbegeleiding dan ook geschikt voor mij?
Jazeker, wij kunnen jou elke week voorzien van een weekmenu op maat.

6. Ik heb een voedselallergie. Kan ik wel meedoen met de voedingsbegeleiding?
Absoluut! Dat is bij onze voedingsbegeleiding geen probleem. Ook als je een voedselallergie of specifieke intolerantie hebt kunnen we een plan op maat opstellen.

7. Ik heb behoefte aan een stok achter de deur. Voorziet de voedingsbegeleiding hierin?
Jazeker. Elke week zul je contact hebben met je coach die je voortgang nauwlettend in de gaten houdt. Daarnaast wordt je onderdeel van een besloten coachingscommunity, exclusief voor deelnemers. In deze groep vindt de nodige interactie met sociale controle plaats.

8. Wat is de duur van de voedingsbegeleiding?
Onze voedingsbegeleiding kent een minimale looptijd van 12 maanden. Uit ervaring weten we namelijk dat het duurzaam verbeteren van je leefstijl tijd kost. De kans is groot dat jij jouw doelen al eerder hebt behaalt, maar de grootste uitdaging is om je behaalde doelen te behouden. Ook hier begeleiden wij je graag mee, zodat je na afloop van onze voedingsbegeleiding zelfstandig verder kunt zonder te jojo’en met je gewicht.

9. Wat zijn de tarieven voor de voedingsbegeleiding?
Als je betaalt per maand: €30 per termijn
Als je betaalt per kwartaal: €75 per termijn
Als je betaalt per jaar: €250 per termijn

Op het moment dat je je aanmeldt, betaal je de eerste termijn via iDeal. Bij de daarop volgende termijnen ontvang je van ons een berichtje wanneer je wordt afgeschreven van je rekening. Hier hoef je zelf dus niets aan te doen.

10. Hoe kan ik me aanmelden voor de voedingsbegeleiding?
Klik op een van de onderstaande links om jouw plek te reserveren. Let op: in elke groep zijn slechts 10 plekken beschikbaar. Vol is vol!

Ik wil meedoen en betaal per maand:
Reserveer jouw plek snel en zorg dat je erbij bent!

Ik wil meedoen en betaal per kwartaal:
Reserveer jouw plek snel en zorg dat jij erbij bent!

Ik wil meedoen en betaal per jaar:
Reserveer jouw plek snel en zorg dat jij erbij bent!